Over ons

Keukenspecialist sinds 1985 in en rond Rotterdam, tegenwoordig actief vanuit het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee.
Een familiebedrijf met liefde voor keukens van generatie op generatie !

Gestart met Jan Stam sr. in de Praxis in de Spaanse Polder, later ook in Schiedam aan de Parkweg en de Westblaak in Rotterdam Centrum en op de Woonboulevard in Vlaardingen. In 2015 gekozen om op een andere manier, compact keuzecentrum met 17  keukens, vanuit mijn woonplaats Oude-Tonge op Goeree-Overflakkee op afspraak te werken.

Op 20 autominuten vanaf de ring Rotterdam en op de grens met Noord-Brabant en Zeeland prima bereikbaar. Onveranderd zijn : goed advies, fijn contact, de beste prijs en tijdige en complete levering met indien gewenst, vakkundige complete de/montage te verzorgen zoals we dit al meer dan 36 jaar doen !

Onze leveringen kunnen door heel Nederland plaatsvinden, ook voor export is deze “tax free” mogelijk voor zowel particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars.

Het kopen van een keuken doe je maar een paar keer in je leven en is na de aankoop van je huis een van de grootste uitgaven. Doe dit doordacht en laat je niet even aanpraten of opdringen door snel je handtekening te zetten omdat dat alleen vandaag geld… verkopers zijn allemansvrienden maar vaak na de handtekening kunnen ze niets meer doen omdat dan alles via het hoofdkantoor verloopt. Koop bij de regionale vakman voor kwaliteit, aandacht en goede (na)zorg, er zijn geen prijsonderhandelingen nodig omdat we direct onze beste prijs aanbieden. Je zult ervaren dat die minimaal net zo goed, of beter zijn ! Spreekt het je aan om geen nummer maar klant te zijn, heb je vragen of wil je komen bel of mail me voor meer info.

Graag tot je dienst,

Jan-Maarten Stam
Keukencentrumstam.nl
BESTE DEAL(ER) SINDS 1985